Odds

Elsker du spændingen ved f.eks. fodbold, håndboldt, hestevæddeløb, og vil du tjene penge på din yndlingssport? Så er Bonusser.dk dette rette sted for dig! Nedenfor finder du en oversigt over danske bookmakers og hvor meget du kan få i velkomstbonus til brug på sport.

Vi her på Bonusser.dk har selvfølgelig testet alle bookmakerne, hvilket bestyder for dig som spiller, at du er garanteret de bedste odds, bonusser og support.

BOOKMAKER
GRATIS BONUS
VELKOMSTBONUS
SPIL HER
LeoVegas Sport
LeoVegas Sport
Ingen
100% op til 1000 kr.
Spil her!

Anmeldelse

Mr Green Sport
Mr. Green Sport
20 dage med 10 free spins hver eneste dag
50% free bet på op til 500 kr.
Spil her!

Anmeldelse

888 Sport
Ingen
100% op til 1000 kr.
Spil her!

Anmeldelse

Fordelene ved at spille online, er, at du til en hver tid kan placer væddemål på hvilket som helst odds, sportsgren, kamp og væddemålstype. Så er du i bussen, på den lokale bar eller lignende, så trækker du blot din mobil frem, logger ind på en af vores fortrukne bookmakers der her nævnt her på Bonusser.dk og placer dine væddemål. Du kan spille på forskellige sportsbegivenheder, som f.eks. hvilken fodboldspiller score det første mål, hvor mange hjørner et fodboldhold får, eller hvilket hold får flest røde kort.

Live odds

Live odds giver dig ekstra spænding! Se du sportsbegivenheden live på tv eller er du begivenhed selv, så kan du placer dine væddemål og få de bedste odds, samt se dine gevinster med det samme på din spillekonto. Vores udvalgte bookmakers tilbyder også live streaming, som giver dig muligheden for at se sportsbegivenheden direkte på deres hjemmeside.