BOOKMAKER BONUSSER

Næsten alle bookmakere tilbyder en velkomstbonus, når du opretter en konto hos dem. Bonusserne er der for at fange din interesse, samt du får muligheden for at vinde lidt ekstra med din første indbetaling.

Bookmaker bonusserne kommer normalt i form af et freebet, ekstra bet eller som en procent bonus, men uanset hvilken type bonus du vælger er der altid bonuskrav som f.eks, at du skal placere din første indbetaling på et minimum odds inden du modtager dit freebet eller ekstra bet, eller at du skal gennemspille din bonus et vis antal gange på et minimum odds inden du kan udbetale dine gevinst.

Vi har lavet en oversigt over alle danske bookmakere og deres nuværende bonustilbud for at gøre nemt for dig. Vi vil også forklare mere om de forskellige bonus typer, og hvordan du benytter dem.

Kun nye Spillere | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet.dk – +45 7022 2825 | ROFUS.nu
| Yderligere regler & vilkår gælder for alle bonustilbud.

BOOKMAKERE

BONUS

MIN. ODDS

GENNEMSPILSKRAV

BET NU

ComeOn Bonus
100% op til
1.000 kr.
1,80.
I+B x5.

Bethard Bonus
100% op til
500 kr.
1,90.
B x6.

LeoVegas Bonus
Freebet op til
1.000 kr.
1,80.

Mr Green Bonus
100% Ekstra Bet op til 500 kr.
1,80.

888 Bonus
Freebet op til
500 kr.
1,50.

Cashpoint Sport

*Gennemspilskrav: I+B = Indbetaling + Bonus | B+G = Bonus + Gevinster | B = Bonus | I = Indbetaling*

Indbetalingsbonus

En indbetalingsbonus aktiveres lige så snart du foretager din første indbetaling. Denne type odds-bonus er tilgængelig hos næsten alle bookies og betragtes som en grundlæggende faktor af alle spillere for at registrere hos en bestemt bookmaker. Vær dog opmærksom på, at selv om der tilbydes en række forskellige procenter, er der altid en grænse på det bonusbeløb, du kan modtage. For eksempel vil mange bookies tydeligt oplyse, at de tilbyder en 100% bonus på din første indbetaling, som ikke kan overstige 1.000 kr., og at bonussen skal gennemspilles 10x til odds 1,50 eller højere.

Freebet

Dette er en anden type velkomstbonus og muligvis den mest brugervenlige. Du får et bestemt beløb (varierende fra f.eks. 100 kr. til 1.000 kr. afhængigt af din indbetaling), som kan bruges til at placere et væddemål. Normalt kan et freebet kun benyttes på bestemte typer væddemål (f.eks. udelukker nogle bookies 2-vejs markeder som asiatiske handicap eller over under), men i de fleste tilfælde, hvis du vinder, kan du foretage en udbetaling med det samme. Denne type velkomstbonus betragtes af mange som en af de bedste tilmeldingsbonusser inden for sportsvæddemål.

Ekstra Bet

Ekstra bet er bookmakernes seneste bud på et velkomsttilbud til nye spillere. Deres regler er ret ligetil, da du blot skal placerer en indsats fra dine egne penge op til en bestemt grænse (grænsen for et ekstra bet er op til 1.000 kr. afhængigt af den bookmaker du vælger), og hvis du uheldigvis taber dit væddemål, så vil bookmakeren tilbagebetale din indsats uden at der er yderligere krav om at gennemspille den tilbagebetalte indsats.

Seks punkter der er værd at vide omkring bookmakere bonusser


1. Gennemspilskravet: Måske den mest afgørende faktor ved en tilmeldingsbonus. Gennemspilskravet påvirker, hvor mange gange du skal satse bonussen og din indledende indbetaling, før du kan foretage en udbetaling. Gennemspilskravet varierer fra den ene bookmaker til den anden og afhænger af bonusbeløbet. Generelt er gennemspilskravet på maksimum 10x bonusbeløbet, men du kan også være heldig, at finde bookmakere hvor gennemspilskravet er mindre som f.eks. 5x bonusbeløbet, før du kan foretage en udbetaling. Under alle omstændigheder bør du huske på, at nogle gange er det bedre at få en mindre bonus med en lavere gennemspilskrav, da det vil give dig mulighed for at udbetale dine penge hurtigere.

2. Minimum odds: Inden du modtager dit freebet eller ekstra bet, er der også nogle bonus kriterier som skal opfyldes. Normalt er kravet hos bookmakerne, at du skal placere din første indbetaling på et minimum odds på f.eks. 1,50 eller højere. Det er også værd at tage i betragtning, at bookmakere normalt ikke accepterer væddemål på odds 1.10 eller lavere som gyldige, så husk altid at tjekke minimums oddset for dit bonustilbud.

3. Indbetalingsmuligheder: Det er vigtigt, at du læser bonusbetingelserne grundigt inden du indbetaler, da nogle bookmakere kun tilbyder bonusser ved brug af bestemte betalingsmetoder. Bookmakernes foretrukne betalingsmetoder for bonustilbud er normalt indbetalinger med kreditkort eller bankoverførsel. Neteller og Skrill er som regelt udelukket for bonustilbud, men tjek bonusbetingelser inden du foretager din indbetaling, så undgår du problemer.

4. Bonus restriktioner: Din bonus kan normalt kun bruges på specifikke markeder i henhold til bookmakerens bonusbetingelserne. I de fleste tilfælde, kan du placere væddemål på ethvert tilgængeligt marked inden starten af en kamp, imens live begivenheder eller specifikke markeder som asiatisk handicap ikke kvalificerer sig. Disse restriktioner fremgår tydeligt i bonusbetingelserne.

5. Bonuskoder: Nogle bookmakere aktiverer muligvis ikke bonusserne automatisk, når du foretager din indbetaling, og derfor skal du indtaste bonuskoden manuelt enten når du registrer din konto eller ved klikke på “Min Konto – Aktiver Bonus”, når du er logget ind. Bonuskoden bliver normalt sendt til din registreret email-adresse og i andre tilfælde kan du også finde koden på bookmakers side under “Kampagner”.

6. NemID og email aktivering: Det er vigtigt, at du registrerer din konto med NemID og indtaster en gyldig email-adresse. Hvis du ikke gør dette, kan du være uheldig, at du ikke kan modtage f.eks. din velkomstbonus, samt fremtidige bonustilbud.